heading heading

Добре дошли в семейството на ТОЧИЦИ!

Знаем, че децата са Вашите най-ценни съкровища. Знаем, че винаги търсите и искате да им предложите само най-доброто.

Ние сме тук, за да Ви помогнем. При нас ще откриете пъстри, качествени и удобни детски дрешки. Подбрани от нашите специалисти, с много любов, за да зарадват Вашите малки съкровища, да им осигурят удобство, стилна визия и комфорт.

На пазара от 1991 година

„Бокал-С ” ЕООД присъства на пазара на детски стоки повече от 25 години, позната като верига магазини „Бокал”, ние сме един от първите вносители на детски и бебешки дрехи на едро и дребно. За този период изградихме доверие и имидж на компания, предлагаща висококачествени облекла, богат асортимент и лично отношение към клиента. Дрехите, които продаваме са внос от европейски марки с доказано качество и дизайн отговарящ на последните тенденции в модата за малките.

heading

Лично отношение

heading

Високо качество

heading

Богат асортимент

Към момента имаме 6 магазина на територията на град София

Посетете нашите магазини
heart heart heart

Предлагаме

Предлагаме детски и бебешки дрехи, играчки, чанти и аксесоари.

Предлагаме детски дрехи, внос от Белгия, Испания, Холандия, Германия както и на едни от най-добрите български производители създадени специално за бранда ТОЧИЦИ. В нашите магазини може да намерите още , аксесоари, книжки, играчки и чанти за всички възрастови групи. При нас ще откриете всичко необходимо детето от новородено до 16 годишна възраст. Нашите специалисти ще Ви консултират в избора и ще направят празнуването Ви приятно и удобно.

Доверете ни се и няма как да сгрешите!
icon

За поръчка на по-голям брой артикули от този продукт, моля свържете се с нас на телефон 0882 46 18 68