Срокове и доставка

 

ЦЕНА НА ДОСТАВКА: 3 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

 

Уважаеми клиенти във връзка с предстоящите празници Ви уведомяваме, че поръчките направени онлайн ще бъдат доставяни по следния график:

 

Поръчките направени преди 14 часа на 23.12.2019 ще се пуснат към куриер в същия работен ден и ще пристигнат до 27-28.12.2019

Поръчките направени преди 14 часа на 27.12.2019 ще се пуснат към куриер в същия работен ден и ще пристигнат до 30-31.12.2019

Поръчките направени преди 14 часа на 30.12.2019 ще се пуснат към куриер в същия работен ден и ще пристигнат в първия работен ден на новата година - 02.01.2020

 

 

Доставките се извършват от куриерска фирма "Speedy"

Важи за всички поръчки с адрес на доставка на територията на България. Цената не е обвързана с теглото на пратката.

Доставката се осъществява чрез куриер в срок от 24 до 72 часа - в работни дни за по-големите населени места, а за по-малките по график, който можете да видите тук: График куриерска фирма.

Можете да изберете доставка до Ваш адрес или до офис на Speedy, като след избор на доставка до офис на Speedy в полето изпишете адреса на офиса в който желаете да получите Вашата пратка.

 

Цена на доставката

Цена на доставката се начислява допълнително към стойността на поръчаните артикули.

Начисляването на цената на доставката става в момента на извършване на поръчката. Крайната цена, която виждате като стойност на Вашата поръчка включва стойността на поръчаните артикули и стойността на доставката.

 

За клиенти, намиращи се на територията на град София, предлагаме като опция получаване на стоката от някой от магазините на фирмата. В този случай не се начислява и не се събира такса за доставка, като срокът за изпълнение е 7 работни дни, считано от деня на регистриране на поръчката.

 

  • Поръчка, направена до 14:00 часа в работен ден, се доставя в рамките на до два (2) работни дни, след потвърждение от наш сътрудник.
  • Поръчка, направена в петък, се доставя в първия възможен работен ден.
  • Поръчка, направена след 14:00 часа в работен ден се обработва на следващия работен ден и се доставя в денят, следващ обработката.
  • Поръчки, направени в събота, неделя и официални неработни дни, се обработват в първия възможен работен ден.

 

Можете да се свържете с нас всеки делничен ден от 9.00 до 17.30ч. на посочените координати.

icon

Недостатъчна наличност, моля поръчайте по-малко бройки от продукта.