Връщане на поръчки и възстановяване на суми

1. Възстановяването на суми по върнати поръчки се осъществява само по банков път. Клиентът трябва да предостави IBAN (банкова сметка), по който да се възстанови сумата от върнатата поръчка. При връщане на продукт/и трябва да попълните формуляра, който ще откриете в поръчката и да го сложите в плика за връщане.

2. Суми по върнати поръчки се възстановяват в срок от 14 работни дни, само срещу върнат продукт, чиято цялост и приличен търговски вид не е нарушен, както и връщане на придружаващите го платежни документи. Възстановяват се суми по поръчки върнати в 14 дневен срок от датата на доставка. Суми по поръчки, при които този срок е изтекъл, не се възстановяват, както и такива с липсващи платежни документи.

3. Възстановява се само стойността на артикулите, без разходите по доставка, в двете посоки, с изключение на случаите, когато артикулите се връщат поради фабричен дефект или пълно несъответствие (цвят, вид) със снимките, показани в сайта.

4. За фабричен дефект на облекла не се приемат стърчащи конци, леко разминаване в цвета на дрехата, както и криви шевове.

Настоящите условия за връщане на продукти са част от Общите Условия за ползване на сайта www.tochici.bg. Те могат да бъдат променяни в съответствие с промени в българското законодателство.

5. Рекламация се приема, когато Клиентът желае да замени закупени вече артикули с други. В този случай транспортните разходи в двете посоки са за сметка на Клиента. Рекламация може да се предяви в 14 дневен срок от доставката на поръчката. За предявяване на рекламация е нужно да бъде предоставен придружаващ платежен документ. За да върнете или замените артикул, трябва да са спазени следните условия:

- запазен добър търговски вид - дрехата не е носена, прана, гладена, скъсана или третирана по какъвто и да е начин
- запазени всички етикети, аксесоари (ако е имало такива), опаковка (ако е имало такава)
- запазен оригинален касов бон за стоката, който да се върне заедно с нея
- транспортните разходи по връщането на стоката са изцяло за сметка на клиента

6. Закупено бельо или бански не се връща и не се заменя, поради хигиенни причини. Моля проверете добре размера преди да поръчате бельо или бански.

 

Процедура на връщане:

Моля, ако имате въпроси относно връщане или замяна на  стока, да се свържете с нас на тел.0882 46 18 68 или на електронна поща: office@tochici.bg. Изпращате ни пратката с куриерска фирма по Ваш избор с попълнения формуляр за връщане. След получаването и прегледа й, ще ви възстановим сумата в посочения по-горе срок, за да получите продукта, с който желаете да замените получения, трябва да направите нова поръчка, която можете да заплатите веднага, за да получите по-бързо .

Спазваме стриктно описаната процедура, както и посочените срокове за приемане на върнати поръчки и възстановяване на суми. За да се възползвате от правата си на потребител, имайте предвид законовите изисквания и срокове.

 

Стока закупена онлайн НЕ МОЖЕ да се върне или замени във физическите ни магазини, поради законови разпоредби.

icon

За поръчка на по-голям брой артикули от този продукт, моля свържете се с нас на телефон 0882 46 18 68