Приветстваме Ви с „Добре дошли в Клуб ТОЧИЦИ“ – нашият начин да благодарим на верните си и активни клиенти. Като притежател на клубна карта ТОЧИЦИ, можете да се възползвате от специалните ни предложения, така че преживяването в ТОЧИЦИ да е винаги приятно.

  • Можете да се възползвате от специални предложения в магазини ТОЧИЦИ.
  • Ще научавате първи за предстоящи намаления, промоции и събития.

 

Какво получавате?

  • При покупка над 40лв  и за всяка следваща покупка, Вие получавате 3% отстъпка от цената на всички артикули, предлагани в магазини ТОЧИЦИ.
  • При достигане на оборот от 150лв. по Вашата клубна карта, получавате 7% отстъпка от цената на всички артикули, предлагани в магазини ТОЧИЦИ.

Забележка: Отстъпките по клубните карти важат за ВСИЧКИ АРТИКУЛИ, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА АРТИКУЛИ С ЧЕРВЕН ЕТИКЕТ „СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ", ВАУЧЕР-ПОДАРЪК НА СТОЙНОСТ 50ЛВ., 100ЛВ. И 200ЛВ., КАКТО И ОПАКОВЪЧНИ МАТЕРИАЛИ.

 

* Ако желаете да използвате Вашата клубна карта при пазаруване онлайн, е необходимо, да изпишете номера на картата в полето "Промо код или клиентска карта" при оформяне на поръчката Ви, след което ще видите отстъпката във Вашата количка. Ако артикулите в поръчката Ви са от категория Outlet /аутлет/, системата няма да даде отстъпка за тях.

 

Вече можете да използвате клубната си карта Точици директно през телефона си!

 

Мобилното приложение Cardbox Ви позволява да въведете всички свои карти за отстъпки в телефона си. Така разполагате с тях електронно.
Насладете се на удобството картите Ви да са на един клик разстояние!

Вижте повече:

          

 

 

 

 

icon

За поръчка на по-голям брой артикули от този продукт, моля свържете се с нас на телефон 0882 46 18 68