Детско пролетно яке

Време е да замените зимното с детско пролетно яке

  След лютата зима идва пролетта. Не губете време и не се чудете, а грижливо приберете зимните дрехи в гардероба. На тяхно място веднага извадете пролетната колекция. Приберете зимното и извадете детското пролетно яке. Много е вероятно детското пролетно яке малко да е поостаряло или вашето дете да реши, че вече не му допада като модел. Или пък детското пролетно яке може да е станало прекалено малко за вече порасналия малчуган? Тогава е време да помислите за ново детско пролетно яке!
Вижте повече… 

Детското пролетно яке – навсякъде с Вас

 
Детско пролетно яке 1

Детско пролетно яке в синьо-зелен цвят

Няма да сгрешите ако кажете, че детското пролетно яке е с Вас навсякъде и по всяко време, през целия сезон. Това е така, защото времето през пролетта е много променливо. Ако сега е топло, след малко може да задуха вятър. Ако сутринта, когато изпращате детето на градина или училище е студено, по-късно може да изгрее слънце и да му стане топло. Затова детското пролетно яке трябва да Ви бъде под ръка. Детското пролетно яке е неизменна част от ежедневието на малчуганите. Пролетно яке им е нужно на път за училище. С детското пролетно яке тичат и играят навън. С него са на детската площадка, на игрището, в парка. С пролетта идва и така чаканата пролетна ваканция. Тя е време за гостуване при баба и дядо. И там може да оставите на Вашите дечица резервно детско пролетно яке – да си имат за всеки случай. Детското пролетно яке ще трябва задължително и ако отидат на зелено училище. Дори на еднодневен поход няма как без пролетно яке. Пролетта е подходящ сезон за такъв тип дейности. Но имайте предвид, че където и да тръгнат трябва да имат в куфара или в раницата детско пролетно яке. През ваканцията или уикендите родителите организират на своите деца екскурзии, посещения на туристически обекти.
Детско пролетно яке 2

Детско пролетно яке в жълт цвят

Пролетното яке трябва да бъде винаги в колата, защото може да потрябва по всяко едно време. По-малките малчугани също се нуждаят от детско пролетно яке. И за яслата, и за детската градина няма как без пролетно яке. Когато мама ги извежда на разходка – също. Може да задуха вятър, може от слънчево време да започне да вали дъжд. В такива моменти детското пролетно яке идва на помощ. Така децата ще се приберат вкъщи сухи и няма да настинат. Пролетно яке трябва да имат и малките бебета. Те, все още, са много уязвими пред резките промени на времето и трябва да ги пазим. Един лек ветрец и ако нямаме с какво да ги облечем може да донесе неприятности. Затова детското пролетно яке следва да е неразделна част от пролетните разходки на бебчето. Детското пролетно яке създава удобство и комфорт. На лице ли е няма да се налага да се бърза. Родителите ще облекат малчугана и ще си продължат планираните задачи навън. Ако детското пролетно яке е водоустойчиво и дъждът няма да е пречка.  

Модели детско пролетно яке

  Предлагат се много и разнообразни модели детско пролетно яке. Едни от най-търсените са дънковите. И малки, и големи ги предпочитат. Могат да се съчетават с дънки, със спортни долнища, с маратонки и кецове. Шушляковите също са сред фаворитите на клиентите. При тях могат да се откроят някои предимства. Шушлякът не пропуска вода. От там можем да си направим извода, че такива модели детско пролетно яке (шушлякови) са водоустойчиви. Особено при дъждовно време това е от голямо значение. Други клиенти се спират на спортни модели. Те са изключително удобни. С тях може да ходят на тренировки, в залата за фитнес, на училище. Също така има и трикотажни. Предлагат се както класически модели, подходящи за всякакви поводи, така и елегантни. Предвид сезона предложенията са свежи и пъстри. Предлагат се модели на детско пролетно яке в най-различни цветове. Като примери – детско пролетно яке в розово, пролетно яке в жълто, в циклама. Сред по-изисканите и елегантни модели типични са тези в бяло. Впечатление правят моделите на пролетно яке с избелен ефект.
Детско пролетно яке 3

Детско пролетно яке в син цвят

Избелен ефект е характерен за някои модели дънково пролетно яке. При избора на детско пролетно яке се взима предвид и качулката. Тя може да се окаже много полезна. На пръв поглед е красив аксесоар, но завали ли влиза в действие. С други думи, качулката е практична и удобна. Едни предпочитат тя да е подвижна. Да има възможност да я свалят, когато преценят – за целта има цип или копченца. Други предпочитат да не се маха. За трети пък идеалният вариант е без качулка, защото тя просто им пречи. А може би смятат, че нямат нужда от нея. Важното е, че има възможност за избор между много варианти.  

Информация за състава и материята на детското пролетно яке

 
Детско пролетно яке 4

Детско пролетно яке на розови точици

Много клиенти държат да знаят какъв е съставът на закупения от тях продукт. Какво е процентното съотношение между памук и еластан; колко процента от състава е полиестер и т. н. Имат изискване да получат информация и за материята. Да прочетат дали материята е ветроустойчива, дали е водоустойчива, дали е еластична. В описанието на продуктите в нашия сайт се съдържа подробна информация. След като кликнете върху избрания продукт ще получите отговор на всички тези въпроси.

Цени на детското пролетно яке

  Има както по-евтини, така и по-скъпи модели – както се казва – за всекиго по нещо. Всеки преценява според възможностите си какво детско пролетно яке да си купи. Макар да са на по-висока цена някои предпочитат да си вземат ветроустойчиво пролетно яке. Също така да е водоустойчиво, а в най-добрия случай – и двете. Това ще гарантира по-голямо удобство и сигурност и ще си оправдае цената.  

Поръчай детско пролетно яке онлайн

 
Детско пролетно яке 5

Детско пролетно яке на динозаври

Това става бързо, лесно и удобно. Вече все повече клиенти избират да пазаруват през интернет. Много е удобно, защото поръчките ще Ви бъдат доставени чрез куриер до Вашата врата или до избран офис на куриера. Това Ви спестява време да ходите по магазините. Допълнителна информация можете да прочетете на нашия сайт, в раздела срокове и доставка. Друго удобство при онлайн пазаруването е по отношение начините на плащане. Можете да платите поръчаните продукти чрез банков превод, с банкова карта, както и чрез  наложен платеж. За допълнителни въпроси не се колебайте да направите запитване на имейл: office@tochici.bg или ни се обадете на следните телефони: 02/931 22 48 и 0882 46 18 68.    


Време е да замените зимното с детско пролетно яке
Детското пролетно яке – навсякъде с Вас
Модели детско пролетно яке
Информация за състава и материята на детското пролетно яке
Цени на детското пролетно яке
Поръчай детско пролетно яке онлайн


icon

За поръчка на по-голям брой артикули от този продукт, моля свържете се с нас на телефон 0882 46 18 68