Рокли за погача

С рокли за погача по време на обреда

  Четиридесет дни, след като се роди бебето, се извършва обредът – Погача за новородено. Денят започва с посещение на църковна служба от майката и детенцето. След като се върнат от църквата традицията повелява да седнат на празнична трапеза. Интересното тук е, че са поканени само жени. Мъже не присъстват на празника.
Вижте повече…
Рокли за погача 1

Рокли за погача с голяма пандела

Присъстващите носят подаръци за майката и за детето. А на масата основна роля има обредният хляб. Нарича се сладка погача. Трябва да се помисли и за облеклото, не само за трапезата. Разнообразието от красиви дрешки напоследък е голямо. Ако новородените са момиченца, следва да им изберат рокли за погача. Решението по отношение избора на рокли за погача е много важно. Какви рокли за погача ще купят, решава семейството и преди всичко – майките. Често те се консултират със свои приятелки. Много от тях вече са разглеждали и избирали рокли за погача за техните мъници. И на свой ред дават съвети и идеи. Роклите за погача се отличават с това, че са много красиви и официални. Те са много ефирни. Роклите за погача придават празничен дух. Роклите за погача вкарват още повече емоция в празничната атмосфера. Това е много важно за подобно събитие.
Рокли за погача 2

Рокли за погача в син цвят

 

Какви модели на рокли за погача се предлагат?

  Има най-различни рокли за погача. Със сигурност на такова малко бебче няма да му направи впечатление какъв е цветът на дрешките му. И въпреки това преобладаващата част от роклите за погача са цветни. Могат да се видят такива с различни цветчета на ръкавите, на раменцата, на талията, на полата. Тъй като роклите за погача спадат към официалните рокли, често се предлагат разкроени, разчупени модели. Роклите за погача може дори да имат воали, които придават изящество и празнични нотки. Предпочитани се оказват роклите за погача с тюлена пола или други елементи от тюл. Тюлът прави роклите за погача още по-разкошни и великолепни. Много търсени са роклите за погача, при които преобладаващ цвят е белият. Това е така, за да бъдат в тон с бялата кърпа, която се слага върху питката. Ритуалът на този ден е върху погачата да се поставя бяла кърпа. По традиция присъстващите жени оставят върху кърпата пари, предимно монети. Дантела на ръкавите, на талията, отдолу на полата също не липсва. Роклите за погача може да са с коланчета, с панделки на различни части по тях.
Рокли за погача 3

Рокли за погача в розово и бяло

С цел да привличат клиенти, производителите са помислили и за допълнителни окраски. Върху роклите за погача могат да се видят мъниста, пайети, блестящи елементи, принтове на детски фигурки. За допълнително удобство роклите за погача често се предлагат и с боди към тях. Все пак бебенцето е съвсем мъничко и крехко. Нужно му е боди, за да му е топло и мекичко. И съчетанието на рокли за погача с бодита е много добра комбинация. Бодито се закопчава с копченца отдолу и е много удобно за обличане. То си е пришито към роклята. Към много от моделите на роклите за погача се предлага и лента за глава. Това е много добро хрумване. Отлична идея е. Така или иначе на съвсем малко бебе не могат да се сложат почти никакви украшения на главичката. А една такава лента решава изцяло този въпрос. Затова модели на рокли за погача, които се предлагат с лента за глава, са много търсени. Лентата за глава е мека и удобна. По никакъв начин няма да нарани или да създаде дискомфорт на малкото човече. Затова трябва да се избират ленти за глава с мек и удобен ластик в основата. А не да се гледа само дали са красиви и с какво са накичени. Разбира се, трябва да бъдат съчетани с цвета на роклите за погача. Това е ясно. И все пак е много важно да е удобна на бебчето, когато му я сложат на главата. Ако имате предпочитание към начините на закопчаване на роклите за погача, също има различни варианти. Може да са с ципче. Най-често са с копчета. Има изобилие от подобни тоалети. Дали ще изберете някаква принцеска рокля, или по-стандартен модел, решавате Вие.
Рокли за погача 4

Рокли за погача – изчистени в розов цвят

 

Запечатайте моментите на Вашите бебчета с роклите за погача

  С роклите за погача вашите дребосъчета се превръщат в истински принцеси от приказките. Облечени в рокли за погача стават направо неузнаваеми. В този момент от живота си малките бебенца няма да осъзнават колко красиво са облечени с тези рокли за погача. Няма да оценят, че за този важен за тях ден са получили възможността да бъдат облечени с празнични рокли за погача. Това е чудесен подарък от мама и тати. Но присъстващите ще се погрижат да съхранят тези моменти в снимки и клипчета. И когато малките принцеси пораснат да могат да се насладят на тези мигове. Да разгледат с какви рокли за погача са били облечени. Да добият представа за онова време, когато са били едва на четиридесет дни. Да могат сами да се убедят в това, че с роклите за погача децата се превръщат в истински принцеси и феи от филмчетата и приказките.  
Рокли за погача 5

Рокли за погача на цветя

Приемливи ли са цените на роклите за погача?

  На този въпрос няма как да се даде еднозначен отговор. Според семейния бюджет всеки може да отдели различна сума при подготовката на семейни тържества. За този ден трябват още много неща, за трапезата и т.н. Роклите за погача са само една от важните покупки. Но едно е ясно, със сигурност си заслужава да се отдели време и внимание при избора на рокли за погача на дечицата. Като се има предвид, че са официални няма как да се очаква ниска цена. Достатъчно е да е приемлива.  

Защо да изберете нашите рокли за погача?

  Нашите рокли за погача със сигурност ще отговорят на Вашите очаквания. Налични са рокли за погача на много утвърдени марки. Предлагаме голямо разнообразие от модели. Стараем се да бъдем креативни. Да следим новите тенденции. Наред с новото ние държим на традициите и обичаите. Роклите за погача са предназначени именно за такъв важен обреден ритуал. Всички стоки в нашия сайт са с гарантирано високо качество. Ако се чудите от къде да поръчате рокли за погача, нашият онлайн магазин е правилното място.  

С рокли за погача по време на обреда
Какви модели на рокли за погача се предлагат?
Запечатайте моментите на Вашите бебчета с роклите за погача
Приемливи ли са цените на роклите за погача?
Защо да изберете нашите рокли за погача?


icon

За поръчка на по-голям брой артикули от този продукт, моля свържете се с нас на телефон 0882 46 18 68