Рокли за кръщене

Рокли за кръщене – неизменна част от събитието

  Кръщенето е едно от най-важните събития за всеки християнин. Все пак е веднъж в живота. Никога не се повтаря. Затова е съпътствано с много емоции и приготовления. Една от най-важните задачи, която се обмисля доста дълго време е какъв ще бъде тоалетът на този, когото ще кръщават. В повечето случаи децата се кръщават в ранна детска възраст.
Вижте повече…И ако са момиченца – трябва да се избират рокли за кръщене. Изборът на рокли за кръщене е съществена и много важна част от подготовката за празника. Роклите за кръщене са изключително красиви. Те са празнични и бляскави. Роклите за кръщене придават магичност на събитието.
Рокли за кръщене 1

Рокли за кръщене от качествена материя

 

Роклите за кръщене като подарък от кумата

  Кръщенето е радостно и вълнуващо събитие не само за семейството на детето, но и за кумовете. И те като родителите се вълнуват и се подготвят за празника отдалеч. Трябва да се заемат със задачата да изберат подарък за кръщелника. Най-напред купуват кръстче. Те, както повелява традицията, трябва да купят и дрехите за детето. Ако то е момиченце, комплектите включват освен всичко останало и красиви рокли за кръщене.  

Модели на рокли за кръщене

  Моделите на рокли за кръщене са много и разнообразни. Най-често роклите за кръщене са цветни. Предлагат се с рози или други цветчета на ръкавчетата, на раменете, на талията. Впечатление правят роклите за кръщене с набор в талията и с разкроена пола. Много търсени са и модели на рокли за кръщене с тюлена пола, защото тюлът придава още по-голям разкош и празнично настроение. Не липсва и дантелата.
Рокли за кръщене 2

Рокли за кръщене от дантела

Има модели с коланчета от сатен или пък с цветя, с красиви панделки. На роклите за кръщене може да има поставен някакъв интересен акцент на ръкавчетата или пък на раменете. Това могат да бъдат блестящи перлички, пайети, различни цветни елементи. Докато разглеждате рокли за кръщене може да Ви впечатли и деколтето. Там често има поставено герданче или друг аксесоар като например красива брошка. Много от моделите на  роклите за кръщене се предлагат с лента за глава. Лентите за глава са изключително красиви. Придават още по-голямо вълшебство на празника. Затова тези модели са доста предпочитани. В противен случай трябва да се мисли за украшения за главата на малката принцеса. Да се търсят да се купуват допълнително шнолички, фуркети и други накити. Това допълнително би усуетило приготовленията за вълнуващото събитие. Затова, когато моделът на детски рокли за кръщене или бебешки рокли за кръщене предлагат такава лента за глава се спестява време. И това, както се казва, доста улеснява работата по подготовката на кръщенето. Разнообразието от ленти за глава, които се предлагат към роклите за кръщене, е огромно. Можем да видим ленти за глава с различни цветя. Цветята може да са съчетани с плата, по който също има цветни мотиви. Може да са в тон с коланчето.
Рокли за кръщене 3

Рокли за кръщене в розов цвят

Лентите за глава, които се предлагат към роклите за кръщене, имат панделки, перлички и какво ли още не. Идеята е лентата за глава да бъде съобразена с поне един от елементите на роклите за кръщене. И не на последно място, лентите за глава са много удобни. Изработени са от мека материя. Най-често в основата си имат широк, мек и нежен ластик. Той създава допълнителен комфорт на малката красавица. При липса на такъв мек ластик за основа, допълнителните елементи на лентата биха създавали дискомфорт при носене. Тази подробност задължително трябва да се вземе под внимание, когато се избира лента към роклите за кръщене. Моделите на рокли за кръщене имат и разлики в закопчаването. Има вариант роклите за кръщене да се закопчават с копченца. Те обикновено са отзад на гърба, по цялата дължина. При други модели рокли за кръщене закопчаването става с дискретен цип. Ципът също е отзад, на гърба. И накрая да обобщим. Налични са както бебешки рокли за кръщене, така и рокли за кръщене за по-големи дечица. Предлагат се както по-натруфени, така и по-изчистени модели на рокли за кръщене. На какво ще се спрете – решавате само и единствено Вие. А ако детенцето е по-голямо, защо и то да не се включи при избора на своя тоалет. Та нали то ще бъде в центъра на нещата! Та нали празникът е негов и то е не по-малко развълнувано и ентусиазирано от мама и татко. Може да има идея за това как трябва да изглежда неговата рокля за кръщене.
Рокли за кръщене 4

Рокли за кръщене на цветя

 

С роклите за кръщене Вашите дечица се превръщат в истински принцеси

  Облечени с роклите за кръщене Вашите малки съкровища просто засияват. Благодарение на роклите за кръщене, те се преобразяват в истински принцеси. Всички малки сладурани мечтаят да бъдат принцеси. И когато са облечени в такива прелестни рокли за кръщене, лицата им грейват от щастие. По време на празненството танцуват и се радват. Въртят се под звуците на музиката. А родителите и близките бързат да запечатат незабравимите спомени, да уловят щастливите мигове с фотоапарат в ръка. Наетият за повода фотограф също се стреми да улавя моментите.  

Цените на рокли за кръщене

 
Рокли за кръщене 5

Рокли за кръщене с панделка

Когато говорим за цените на такъв тип продукти трябва да се имат предвид няколко неща: първо, това са официални тоалети, следователно няма как да очакваме цени като на ежедневните дрехи. При шиенето им със сигурност се изисква много въображение и творчество. Имат много допълнителни елементи и това се отразява на цената. Но едно е сигурно – инвестицията си заслужава.  

Ползите от нашите рокли за кръщене

  Няма нужда да се лутате дълго в търсене на рокли за кръщене. Няма нужда да ходите на шивач с персонални поръчки за рокли за кръщене. С нашите разнообразни предложения на рокли за кръщене, ние изцяло ще отговорим на Вашите очаквания. Те са фини и изпипани до най-малкия детайл. Можете да избирате от богат набор от стилни и елегантни модели рокли за кръщене. Помислили сме както за най-малките, така и за останалите деца. Налични са интересни предложения рокли за кръщене за бебета. Много семейства бързат да направят кръщене на детенцето си, докато е съвсем мъничко. В една такава нова премяна просто ще бъде най-страхотната малка чаровна, приказна принцеса. За по-големите момиченца също сме се погрижили да предложим много разнообразни модели на рокли за кръщене.    
Рокли за кръщене – неизменна част от събитието
Роклите за кръщене като подарък от кумата
Модели на рокли за кръщене
С роклите за кръщене Вашите дечица се превръщат в истински принцеси
Цените на рокли за кръщене
Ползите от нашите рокли за кръщене


icon

За поръчка на по-голям брой артикули от този продукт, моля свържете се с нас на телефон 0882 46 18 68