Комплект за изписване на бебе

Защо е необходим комплект за изписване на бебе?

  Комплектът за изписване на бебе е сред задължителните покупки за всички жени, които скоро очакват своето дете. Напускането на болницата е особено емоционален момент за майката и цялото семейство, затова със сигурност заслужава специален тоалет. Освен да е красив, комплектът за изписване на бебе е много важен за комфорта на детето в първите му дни.
Вижте повече… Комплектът за изписване на бебе съдържа всичко необходимо, за да подготвите новороденото за първия си досег с външния свят. В магазин за бебешки и детски дрехи „Точици“ може да изберете най-подходящия комплект за изписване на бебе сред нашите качествени стоки, от доказани производители, които ни утвърждават като лидер на пазара.
Комплект за изписване на бебе 1

Комплект за изписване на бебе от 8 части

При нас може да намерите точния за вашите нужди комплект за изписване на бебе – с повече или по-малко елементи, в зависимост от това дали вече сте си набавили част от нещата, или предпочитате да вземете накуп всичко най-необходимо и да си пасне перфектно като цвят, стил и материя.

Какво съдържа комплектът за изписване на бебе?

  Комплектът за изписване на бебе не е просто тоалет, а събира в себе си всичко най-необходимо за вашето дете. Комплектът за изписване на бебе може да бъде съставен от различни части, но най-често включва 5 или 6 артикула, а по-луксозният вариант – 10 или повече части. В базовия комплект за изписване на бебе може да бъдат включени пелена, боди, ританки, шапчица и гащеризон. В по-големия комплект за изписване на бебе често са включени и допълнителни елементи, които вашето дете задължително трябва да има – меки ръкавички, терлички, лигавник, кърпичка за забърсване, камизолка с прехлупване или такава без закопчаване, дори и одеалце.
Комплект за изписване на бебе 2

Комплект за изписване на бебе Happy Dog

В магазин за бебешки и детски дрехи „Точици“ може да намерите както унисекс комплект за изписване на бебе, така и съобразен с пола на детето. Когато купувате комплект за изписване на бебе, е важно да изберете внимателно и точния размер. Стандартният подход е да купите най-малкия размер комплект за изписване на бебе – 56 см., но ако вашето дете се очаква да бъде по-голямо изберете следващия размер. Не се притеснявайте, ако купите и по-голям комплект за изписване на бебе – в този период децата растат много бързо и ще може да го ползвате в ежедневието си съвсем скоро.

Комплект за изписване на бебе за момиче

  Макар комплектът за изписване на бебе да съдържа подобни елементи и за двата пола, все пак има своите специфики. Комплектът за изписване на бебе, подходящ за момиченца често включва рокличка, която се закопчава на гърба с меки тик-так копчета, за да пасне плътно на детето, без да е прекалено широка и същевременно да не убива.
Комплект за изписване на бебе 3

Комплект за изписване на бебе от 6 части

В комплекта за изписване на бебе за госпожиците може да е включена и нежна лента за глава, с която малкото момиченце ще изглежда приказно на снимките. Разбира се, разлика има в цветовете и във вида на добавените орнаменти. Комплектът за изписване на бебе за момиченцата често е в нежно розово, лилаво или бяло и включва много „кукленски“ елементи като красива дантела, бродерия, сърчица или цветни къдри.  

Комплект за изписване на бебе за момче

  „Класиката“ при комплекта за изписване на бебе за момченцата е да изберете модел в синьо, но на пазара се предлагат и други удачни и красиви варианти – например в зелено или сиво. Никога няма да сбъркате, ако изберете комплект за изписване на бебе в бяло, изчистен или с различни цветни орнаменти – както за момче, така и за момиче. Този цвят е много подходящ за всяка детска дрешка и комплектът за изписване на бебе не прави изключение – бялото винаги създава асоциация с чистота и невинност, които носи със себе си всяко новородено. В комплекта за изписване на бебе при момченцата един от почти задължителните елементи е папийонката, защото изглежда несравнимо сладко на един малък господин! Ако искате вашето момченце да придобие визия на истински джентълмен, може да се спрете на комплект за изписване на бебе, който освен папийонка включва и елече, което също носи асоциация с мъжки костюм.
Комплект за изписване на бебе 4

Комплект за изписване на бебе в елегантна кутия

За повече настроение и допълнителен стил може да изберете и дрешки със закачливи надписи като „Awesome from day 1“ или „Mr. Awesome“ – един от многото прекрасни модели в магазин за бебешки и детски дрехи „Точици“ – произведен в България от 100% мек памук.

Комплект за изписване на бебе според сезона

  Задължително е да съобразите комплекта за изписване на бебе със сезона, в който очаквате вашето дете. Напускането на болницата, пътуването и посрещането вкъщи е първият досег на малкия човек с външния свят, затова подберете с внимание облеклото му. Ако детето се появи през зимата, комплектът за изписване на бебе трябва да е плътен, топъл и мек. За по-студеното време си набавете комплект за изписване на бебе с дебела шапчица и ръкавички, които да предпазват отвитите части на новороденото. Може да носите допълнително одеалце или да изберете комплект за изписване на бебе, в който то е включено.
Комплект за изписване на бебе 5

Комплект за изписване на бебе Mr. Awesome

Удачно е да добавите към комплекта за изписване на бебе така нареченото порт бебе, в което да пренесете вашия мъник по най-комфортен за него начин. За лятото пък е важно да изберете комплект за изписване на бебе с по-лятна шапка, която да предпазва детето от слънцето и вятъра. При горещо време комплектът за изписване на бебе трябва да е от мека, дишаща материя, за да предпазите новороденото от претопляне.  

Подарете комплект за изписване на бебе

  Комплектът за изписване на бебе е прекрасен подарък на ваша близка, която скоро очаква своето дете. Ще си кажете, че това е едно от най-важните неща, които всяка майка със сигурност е предвидила и сте прави, но дори още един комплект за изписване на бебе никога няма да й е излишен! Това е така, защото комплектът за изписване на бебе всъщност съдържа най-необходимите дрехи и аксесоари за новороденото, които може да се ползват и в първите седмици на ежедневието му. А защо не детето да бъде пременено в тези сладки дрешки и на Погачата, която се прави на 40-тия ден и е първата му среща с неговите орисници. За перфектния подарък от „Точици“ може да изберете луксозен комплект за изписване на бебе, който получавате опакован в красива брандирана кутия.    
Защо е необходим комплект за изписване на бебе?
Какво съдържа комплектът за изписване на бебе?
Комплект за изписване на бебе за момиче
Комплект за изписване на бебе за момче
Комплект за изписване на бебе според сезона
Подарете комплект за изписване на бебе


icon

За поръчка на по-голям брой артикули от този продукт, моля свържете се с нас на телефон 0882 46 18 68