Детско водоустойчиво яке

Детското водоустойчиво яке – практично и функционално

  Детското водоустойчиво яке е изключително практично. Водоустойчивото яке е много функционална връхна дреха, подходяща да се носи в ежедневието. Например, да го облечете по време на излет или дори да излезете на разходка в дъждовно време. При прогноза за дъжд родителите ще бъдат спокойни, ако малчуганите им са снабдени с детско водоустойчиво яке.
Вижте повече…При екстремни условия също е много необходимо детско водоустойчиво яке. Препоръчително е и за планински преходи. В планината често превалява. През есента или пролетта, дори и през лятото, дъждът винаги може да ни изненада. През зимата пък снегът може да се окаже екстремно условие. Затова не тръгвайте със семейството на разходка в планината без детско водоустойчиво яке.
Детско водоустойчиво яке 1

Детско водоустойчиво яке в оранжев цвят

Не изпращайте децата на хижа без в куфара да имат водоустойчиво яке. Детското водоустойчиво яке е подходящо също така за тренировки на различни видове спорт. Имат се предвид тренировки на спортове, които се провеждат на открито. Това са например лека атлетика, екстремни спортове, зимни спортове и други. Ветроустойчивостта е друга много съществена функция на детското водоустойчиво яке. Щом пази от вода голяма е вероятността да пази и от вятър. А какво по-хубаво от това няколко функции в едно. Хем детето да остане сухо, хем да не усеща поривите на студения вятър, докато се разхожда навън.  

Как детското водоустойчиво яке пази от дъжда?

  Детското водоустойчивото яке пази от дъжда, благодарение на водоустойчивата мембрана. Тя не позволява дъждовните капки да проникват през него и така дрехите остават съвсем сухи. Друго важно нещо, на което трябва да се обърне внимание, е как е зашито детското водоустойчиво яке.
Детско водоустойчиво яке 2

Детско водоустойчиво яке в кафяво

Да се гарантира, че през шевовете няма да проникне вода. Съвсем естествено е, че при силен порой няма как да не се намокрите – тогава вече е неизбежно. В такъв момент идва ролята на дъждобрана и чадъра. Някои марки, изработващи детско водоустойчиво яке са по-ефективни, защото осигуряват по-добра защита от вода. Други не успяват да предпазят малчуганите Ви чак толкова добре. Но едно е сигурно. Всички те, в по-голяма или в по-малка степен, пазят от дъжда. Облечено с детско водоустойчиво яке, Вашето хлапе ще бъде добре защитено. И ако завали дъжд дрехите му ще останат сухи. Благодарение на детското водоустойчиво яке, то няма да се прибере мокро у дома. А това е много важно. Ако стои няколко часа с мокри дрехи може да настине. Особено ако навън е ветровито и студено. Това често се случва, когато не е с детско водоустойчиво яке. И чакайки на спирката, вървейки пеша до вкъщи, ще се намокри, ако завали. А детското водоустойчивото яке ще го предпази.  

Какво да очакваме от производителите на детско водоустойчиво яке?

 
Детско водоустойчиво яке 3

Детско водоустойчиво яке в жълт цвят

От производителите на детско водоустойчиво яке се очаква да са тествали материалите, от които произвеждат предлаганите от тях продукти. Би следвало да са тествали дрехите от този тип, които са водонепропускливи, за хидроизолация. И моделите детско водоустойчиво яке, които се предлагат на пазара, да отговарят на определени стандарти. Също така едно детско водоустойчиво яке не само трябва да не пропуска вода, но трябва да позволява влагата да се изпарява отвътре навън. От производителите се очаква да доставят в търговската мрежа модели на детско водоустойчиво яке с високо качество.  

Как правилно да се грижим за своето детско водоустойчиво яке?

  Много е важно да знаете как правилно да се грижите за Вашето водоустойчиво яке и за тези на Вашите деца. Очаква се производителят да е предвидил инструкции за това. Обърнете специално внимание на прането. Уверете се, че перилните препарати, които използвате, са подходящи за целта. За такъв тип дрехи, сред които е и детското водоустойчиво яке, има специални препарати. Потърсете и закупете точно такива преди да поставите детското водоустойчиво яке в пералнята.
Детско водоустойчиво яке 4

Детско водоустойчиво яке с камуфлаж

Обикновеният прах за пране може да даде нежелан ефект. Не е препоръчително да използвате омекотител, защото той също може да се окаже противопоказен. Белината също не може да се използва при почистване на детското водоустойчиво яке. Препоръчва се да не носите детското водоустойчиво яке на химическо чистене. Ако все пак решите да го направите, прочетете внимателно инструкциите на производителя. В противен случай рискът е за Ваша сметка. Внимавайте и как сушите якето. Потърсете подходящата програма на Вашата сушилня. Ако не разполагате с такава бъдете много внимателни. Уверете се, че водоустойчивото яке е далеч от отоплителни уреди. Първосигнално ще си кажете “да, до печката ще изсъхне по-бързо”. Но това може да се окаже фатално. Ако го оставите близо до печката, особено пък ако тя е например на дърва, с открит огън, покритието му може направо да се стопи.  

Купете детско водоустойчиво яке за Вашите малки палавници

  Когато купувате якета за Вашите деца е добре те да бъдат освен всичко друго и водоустойчиви. Така в още по-голяма степен ще оправдаете инвестицията си. Предлагат се както по-тънки модели за пролетта и есента, така и за зимния сезон. Когато родителите избират връхните дрехи за своите малчугани, те гледат да са топли и удобни. Ако закупят модел детско водоустойчиво яке това ще се окаже голямо предимство. Така децата им ще бъдат защитени не само в студеното, но и в дъждовното и снежно време.
Детско водоустойчиво яке 5

Детско водоустойчиво яке на динозаври

И не само от дъжда и снега, но и от вятъра ще се опазят. Това е така, защото детското водоустойчиво яке се очаква да е и ветроустойчиво. Т. е. ползите от водоустойчивото яке са много. И си струва когато купуваме да се спрем именно на такива модели, които са устойчиви на вода. Родителите трябва предварително внимателно да проучат от каква материя са връхните дрехи. И да избират дрехи от такива материи, които не пропускат вода. Купете водоустойчиво яке на Вашите деца. Осигурете им гарантирана сигурност и комфорт докато са навън в дъждовното време. Ако имате колебание при избора на водоустойчиво яке, разгледайте предложенията в нашия сайт. Ще намерите подробно описание на всяко от тях. Наред с информация за марката, цвета, състава, подходящ сезон можете да прочетете и повече подробности. Има информация относно качулка, джобове, начина на закопчаване. И наред с всичко това, но не на последно място дали става дума за водоустойчиво яке. Ако не намирате отговорите на Вашите въпроси не се колебайте да ни пишете на имейл: office@tochici.bg или да ни се обадите на 02/931 22 48 и 0882 46 18 68.  


Детското водоустойчиво яке – практично и функционално
Как детското водоустойчиво яке пази от дъжда?
Какво да очакваме от производителите на детско водоустойчиво яке?
Как правилно да се грижим за своето детско водоустойчиво яке?
Купете детско водоустойчиво яке за Вашите малки палавници


icon

За поръчка на по-голям брой артикули от този продукт, моля свържете се с нас на телефон 0882 46 18 68