Детско ватирано яке

Детско ватирано яке – подходящо за студените дни

  Задавали ли сте си въпроса кое облекло е най-подходящо за студените дни? Верният отговор е ватирано яке. То е част от ежедневието на всеки малчуган през зимата, а дори и през есента. Тогава също има студени дни. Така ватираното яке присъства в гардероба на всеки. Детско ватирано яке е много препоръчително да имат учениците.
Вижте повече… С него със сигурност ще им бъде топло на път за училище. Родителите нека не забравят, че децата растат като гъбите. Много е вероятно да се окаже, че детското ватирано яке от миналата година вече им е малко. От това веднага ще последва покупката на ново детско ватирано яке. Детското ватирано яке е много подходящо и за дечицата от детската градина. То е изключително удобно и практично и когато извеждате Вашите малки съкровища на разходка. Без детско ватирано яке може да им бъде студено когато играят навън.
Детско ватирано яке 1

Детско ватирано яке в мраморен нюанс

 

Детското ватирано яке – меко и удобно

  От детското ватирано яке се очаква да е много меко. Ватираното яке е много удобно, като това се дължи на неговата вата. Самото име – ватирано яке, го подсказва. Когато става дума за зимни модели детско ватирано яке, те са с топла и дебела вата. Тя може да е поларена или капитонирана. При всички случаи е мека и приятна на допир и създава удобство и комфорт. При по-топло време, късна есен или пък ранна пролет, могат да се намерят и по-тънки модели детско ватирано яке. Те обикновено са с лека и мека вата и също са много практични. Много родители ги купуват за своите деца и остават доволни от избора. Повечето модели дебело детско ватирано яке имат широки меки ластици на ръкавите, които най-често са поларени. Ролята им е много важна – те запазват по-дълго топлината.
Детско ватирано яке 2

Детско ватирано яке с пухена качулка

 

С какво детското ватирано яке може да е привлекателно за малчуганите?

  Докато родителите се интересуват детското ватирано яке на малчуганите да е топло, удобно и практично, то малките симпатяги имат други, допълнителни изисквания. Те са много претенциозни понякога към избора на дрехи в т. ч. и на своето бъдещо ватирано яке, което са ги завели да им купят. И в магазина често се разразява спор. Мама е избрала едно детско ватирано яке, а хлапето си държи на друго, по-интересен, според него, модел. Погледът им най-често се спира върху принтовете, върху апликациите. Изборът на детето може да е, например, детско ватирано яке с апликация динозавър. Предимство дават двулицевите модели детско ватирано яке. При тях може от едната страна да има картинка на любим анимационен герой или някакво животинче, а от другата различни фигурки. По-големите дечица пък биха се насочили към детско ватирано яке с акцент на сърчица или с принт на точки. Интерес у децата може да предизвика и ефектът на ватираното яке. То може да е с мраморен ефект, с перлен ефект и други разнообразни интересни варианти.
Детско ватирано яке 3

Детско ватирано яке в тъмно син цвят

 

Разновидности на детското ватирано яке

  Детското ватирано яке е подходящо както за момичета, така и за момчета. Дори има и модели, които са унисекс. Налични са за деца от 2 до 6 и от 7 до 14 годишна възраст. Производителите са се погрижили и за най-малките. В категорията за бебе също има голямо разнообразие от модели детско ватирано яке. Изборът на ватирано яке става бързо и лесно. За да изберете правилния размер трябва да имате предвид няколко важни неща – височината на детето в сантиметри; теглото му в килограми; както и неговата възраст. За да изпълните тази задача ще Ви помогне таблицата с размери. Можете да избирате между модели детско ватирано яке в различни цветове. Те са много и разнообразни. Има много пъстри и цветни, както и по-изчистени. Разлики може да се открият и по отношение на закопчаването. Закопчаването с цип се оказва най-удобно и подходящо за децата. Спокойно могат да си го откопчават самички ако преценят, че им е топло. Ципът най-често е със стопер.
Детско ватирано яке 4

Детско ватирано яке в сребрист цвят

При някои модели пък накрайникът на ципа има контрастен цвят. Макар по-рядко не е изключено да се намерят и модели детско ватирано яке с копчета. Почти всеки модел детско ватирано яке има и джобове. Те може да са отпред или пък да са странични. Джобовете се закопчават по различни начини. Можете да избирате дали те да са с лепенки от велкро, дали да са с копчета или с цип. При избора на модел детско ватирано яке,  важно е да прецените и дали искате то да има качулка и ако да каква да бъде тя. Ако не желаете качулка потърсете детско ватирано яке без такава. Но тогава рискувате на детето да му е студено ако задуха вятър. Да си намокри главата ако завали дъжд. Ако детското ватирано яке няма качулка, трябва да носи шапка, а при дъжд и  чадър. Вероятността да ги забравя вкъщи като излиза е много голяма. И може би поради такива съображения по-предпочитани са моделите детско ватирано яке с качулка. Тя може да се сваля чрез цип или копченца. Не при всички това е предвидено. При някои разновидности на ватирано яке има още един практичен елемент. Това е т. нар. светлоотразителна лента. Може да е пришита отзад на гърба на детското ватирано яке. При някои модели пък е на ципа отпред. При наличието на такава лента върху ватираното яке родителите са много по-спокойни когато децата им излизат сами навън, когато пресичат и когато посещават места с натоварен трафик. Така от водачите на моторни превозни средства се очаква да бъдат по-внимателни на пътя.
Детско ватирано яке 5

Детско ватирано яке за момичета

 

Купи детско ватирано яке без да се налага да ходиш до магазина

  Това можете да направите онлайн, от комфорта на Вашия дом. Не мислете много – просто отворете нашия сайт и действайте. Поръчките се правят лесно и бързо. Сайтът е удобен и лесно можете да се ориентирате в него и да намерите желания продукт. Има възможност да ги сортирате по цвят, размер, марка, сезон. Няма нужда да пътувате за да стигнете до търговския център, до желания магазин за детски дрехи. Ще спестите толкова много време, което можете да посветите на децата, на семейството. Допълнителна информация можете да получите по два начина. Ако изпратите имейл на office@tochici.bg или ако ни се обадите на един от следните телефони: 02/931 22 48 и 0882 46 18 68.      Детско ватирано яке – подходящо за студените дни
Детското ватирано яке – меко и удобно
С какво детското ватирано яке може да е привлекателно за малчуганите?
Разновидности на детското ватирано яке
Купи детско ватирано яке без да се налага да ходиш до магазина


icon

За поръчка на по-голям брой артикули от този продукт, моля свържете се с нас на телефон 0882 46 18 68