Детски празнични рокли

Детски празнични рокли за всеки повод от „Точици“

  В магазин за бебешки и детски дрехи „Точици“ ще намерите изобилие от детски празнични рокли за Вашето момиченце. Ние предлагаме само висококачествени стоки, подбрани с особено внимание и лично отношение към клиента, което ни утвърждава като лидер на пазара. При нас може да изберете детски празнични рокли за всеки вкус, като нашите дрехи са внос от Германия, Испания и Белгия, а сред най-предпочитаните от клиентите ни са детските празнични рокли, специално създадени за „Точици“ от най-добрите български производители.
Вижте повече… В магазин „Точици“ предлагаме детски празнични рокли за малки и пораснали госпожици – от бебета до 16-годишни млади дами.
Детски празнични рокли 1

Детски празнични рокли в розов цвят

 

Празничните рокли от древността до днес

  Празничните рокли, такива каквито ги познаваме днес, са претърпели куп трансформации назад в историята по своя вид, материи и предназначение, за да се превърнат днес в почти задължителен „участник“ в специалните поводи на малки и големи дами. Още преди векове, през Древността, жените в Египет започнали да носят предшественици на празничните рокли, тогава изработени от памук и фина коприна, заради горещия климат по техните земи. Според историческите данни през 5 век жените от Древна Гърция се обличали основно с дълги копринени туники, които се наричали хитон. Късият хитон гъркините можели да обличат само вкъщи, далеч от погледите на непознати мъже, а по-дългите модели, стигащи понякога и до петите, били за навън – нещо като древен еквивалент на празничните рокли днес. По-късно, през Ренесанса, роклите стават белег за престиж и положение. Тогава вече е имало празнични рокли, които, макар и много различни от днешните, носят онзи шик, който придават празничните рокли в модерния свят.
Детски празнични рокли 2

Детски празнични рокли в син цвят

Тогава знатните дами са носели тоалети с корсети, дълги тежки поли и обръчи, които все още били особено неудобни и изисквали помощ при обличането им. По това време празничните ролки вече са показвали стила и благосъстоянието на дамите, дори техния знатен произход. Празничните рокли са се променяли много през годините и са започнали да разкриват все повече от красотата на жената. Днес те отдавна не са само за богатите и аристократите, но все така придават специално усещане и стил на най-важните ни събития. Празничните рокли сега съвсем не са и само за пораснали госпожици, а вече са задължително присъствие и в гардероба на най-малките дами още от бебета.  

Детски празнични рокли за всеки повод

  Без значение какъв е вашият повод в онлайн магазина на „Точици“, както и на място, в нашите физически обекти ще намерите изобилие от детски празнични рокли и дори ви обещаваме, че ще ви е трудно да изберете само една! При нас може да разгледате от по-семпли, удобни и практични детски празнични рокли, до най-пищните, богати и изящни модели, които ще преобразят вашето момиченце в малка принцеса. Предлагаме детски празнични рокли с обемни поли от тюл, перли, панделки, якички, красива дантела, набрани ръкави и всички онези изящни детайли, които превръщат празничните рокли в истинско произведение на модното изкуство.
Детски празнични рокли 3

Детски празнични рокли в синьо и жълто

 

Детски празнични рокли за всяка възраст

  И преди да си помислите, че тези красиви дрехи са подходящи само за вече по-големи момиченца, ще добавим, че в „Точици“ ще намерите богат избор от качествени, меки и удобни детски празнични рокли и за бебета – сред най-предпочитани от майките на момиченца са именно комплектите от роклички с гащички за новородени, които започват от размер 62 см, подходящ за госпожици от 0-3 месеца. При този тип дрешки най-важно е удобството и мекотата, заради още особено чувствителната кожа на бебето. Тези модели най-често са от памук, със закопчаване отзад по цялата дължина, с облечени копчета, така че да не създават дискомфорт на детето. Макар и все още по-семпли откъм орнаменти и материи, тези дрешки са изключително сладки и кукленски – перфектни за първите детски празнични рокли в гардероба на малките дами.
Детски празнични рокли 4

Детски празнични рокли на цветя

 

Съчетайте детските празнични рокли с аксесоарите

  При избора на празнични рокли всяка дама съобразява с нея цялостната си визия – обувки, чанта, сако, жилетка или друг вид връхна дреха, дори прическа и бижута. При избора на детски празнични рокли за най-малките съчетанието с правилните аксесоари също е важно за тяхната забележителна визия, но на първо място е толкова сладко и впечатляващо. В магазините на „Точици“ ще намерите богат избор качествени аксесоари, с които да допълните красотата на детските празнични рокли. Може да заложите на плътни или по-тънки чорапогащи, чорапи до коляното или къси модели с панделка, които да съчетаете по цвят с детските празнични рокли. Или пък да изберете контрастен цвят като допълнителен акцент за повече настроение. Добър вариант е да съчетаете детските празнични рокли и с подходяща шапка, която би могла да пази от слънцето или вятъра, но и да придаде допълнителен чар. За по-студените дни пък е удачно да съчетаете детските празнични рокли с кокетни жилетки, елечета или якенца, които може да намерите за всяка възраст. Предлагаме и практични комплекти, при които детските празнични рокли вече са съчетани с лента за глава, подходяща за допълнителен разкош и при най-малките или скрънчи за коса в същия десен – за по-големите момиченца.
Детски празнични рокли 5

Детски празнични рокли тип еднорог

 

Детски празнични рокли за удобство и добро настроение

  Детските празнични рокли са сред задължителните премени в гардероба на малките госпожици. Неслучайно толкова много жени си мечтаят да имат момиченца и да ги обличат подобно на себе си в сладки, пъстри и феерични детски празнични рокли. Често нямат търпение за този щастлив момент, затова моделите за 2-3 годишни момиченца изобщо не отстъпват по изящество на празничните рокли за порасналите дами. Когато избирате дрехи за вашето дете, на първо място заложете на качеството на материята. Докато жените често правят компромис с удобството на тоалета за сметка на перфектната си визия, при детските празнични рокли, това изобщо не бива да се прави. Избирайте детски празнични рокли, които освен красиви ще са подходящи и за игрите на вашето дете. Всички знаем, че на специални поводи често се събират много деца, които се отдават на забавление, затова детските празнични рокли трябва само да допринасят за доброто настроение. Важно условие за това е, когато вашето момиченце вече е достатъчно голямо, за да може да изрази първите си модни предпочитания, да го обличате с детски празнични рокли, които то самото харесва. Така от малки децата ще свързват празничните рокли със специални поводи и хубави емоции, които носи със себе си всеки чакан празник.    
Детски празнични рокли за всеки повод от „Точици“
Празничните рокли от древността до днес
Детски празнични рокли за всеки повод
Детски празнични рокли за всяка възраст
Съчетайте детските празнични рокли с аксесоарите
Детски празнични рокли за удобство и добро настроение


icon

За поръчка на по-голям брой артикули от този продукт, моля свържете се с нас на телефон 0882 46 18 68