Детски официални рокли

Детски официални рокли от доказани производители в „Точици“

  Думата „дрескод“ е вече много популярна в съвременния свят. Понятието произлиза от английската култура и е възникнало преди повече от сто години. Просто казано, „дрескод“ са правила за обличане, с които е добре да се съобразяваме при определен повод. Така специалните поводи изискват подобаващо облекло, като при дамите най-популярният и удачен избор са официалните рокли.
Вижте повече… В днешно време официалните рокли са важна част в гардероба не само на жените, но и на малките момичета. На пазара вече се предлагат детски официални рокли за всяка възраст и всеки вкус. В магазин за бебешки и детски дрехи „Точици“ ще намерите изобилие от висококачествени детски официални рокли от доказани производители – внос от Европа, както и произведени от най-добрите български фирми, специално за „Точици“ – лидер на пазара за бебешки и детски дрехи.
Детски официални рокли 1

Детски официални рокли в син цвят на бели точки

 

Детски официални рокли за всяка възраст

  Никога не е прекалено рано, нито прекалено късно за детски официални рокли! Дори новородените момиченца могат да бъдат с детски официални рокли за специалните си поводи. А младите госпожици на 3 или 4 години вече сами ще обикнат официалните рокли, които ги карат да се чувстват като феите и принцесите от любимите им приказки и анимационни филми. За порасналите момичета на прага на тийнейджърството детските официални рокли вече са желан подарък и любима премяна за специалните поводи. Често, заради своето изящество и красота, именно детските официални рокли са първите дрехи, които момичета обикват, карат ги да се чувстват специални и създават у тях отношение и любов към модата от най-ранна детска възраст. Красивите детски официални рокли задължително носят на малките момиченца комплименти, които ги карат да се чувстват красиви.
Детски официални рокли 2

Детски официални рокли от дантела

 

Детски официални рокли за рожден ден

  Рождените дни са едни от първите специални поводи в живота на младите дами, които заслужават детски официални рокли. Още първият рожден ден на детето е голям празник във всяко семейство. Родителите често с нетърпение чакат този ден, за да организират пищно парти, на което да събрат близки и роднини. Тогава е почти задължително малките момиченца да бъдат облечени с красиви детски официални рокли за специалния си ден. Детските официални рокли се избират с още по-голямо внимание на всеки следващ празник, когато детето расте и вече има собствени предпочитания, и дори само избира официални рокли. Често родителите проявяват въображение и подготвят цялата украса в определена тема – това може да бъде конкретен цвят, например всичко да е в розово, или пък да има елементи или герои от любими анимационни филмчета. В тези случаи е особено сладко, когато детските официални рокли на малките момиченца са съчетани с темата и допринасят за цялото настроение. Официалните рокли са подходящи и за момиченцата, които са гости на рождените дни на свои приятелчета, защото на празниците родителите обличат децата си по-специално.
Детски официални рокли 3

Детски официални рокли в бял цвят

 

Детски официални рокли за сватба

  Сватбите са сред най-бляскавите и дългоочаквани събития в наши дни. Официалните рокли са задължителни за дамите, които са гости на този празник. Сватбите са от онези събития, на които дамите могат да си позволят да облекат официални рокли, в които мечтая да се видят, но в ежедневието няма къде да сложат. Освен това и всички малки момиченца, които са гости на подобно събитие, подобава да са облечени в детски официални рокли. За тях, разбира се, няма дрескод, но пък е толкова сладко да видите в красивата сватбена атмосфера малки момиченца, пременени в детски официални рокли. Те често са сред най-важните гости на сватбите – може да участват в церемонията, да раздават малките подаръчета или да хвърлят розови листенца. Нека не забравяме, че на сватбите винаги има фотограф, който да ви остави красив спомен на вашите малки момиченца, облечени в детски официални рокли. Ако пък сте от родителите, които са избрали да отложат сватбеното тържество и собствените ви деца присъстват на сватбата, тогава детските официални рокли за тях са особено важен елемент. В „Точици“ ще намерите приказни, феерични, бели детски официални рокли, подходящи и за този най-специален повод. Сред подбраните от нас детски официални рокли има истински шедьоври с обеми поли от тюл, панделки или масивна дантела, с които малките момиченца няма да отстъпват по красота и изящност дори и на булката. Разбира се, този специален повод предполага да изберете и красиви аксесоари не само за себе си, а и за младата дама. Може дори да се опитате да ги съчетаете с булката, като например заложите на такива с общи мотиви, десен или орнаменти.
Детски официални рокли 4

Детски официални рокли за специални случаи

 

Детски официални рокли за училищно тържество

  Първият учебен ден е едно от най-вълнуващите събития в живота на всяко дете и със сигурност случаят предполага момиченцата да бъдат облечени в детски официални рокли. Денят е специален за цялото семейство не само за първокласниците, а и за всяка следваща година за по-големите деца. И ако другите събития, които вече споменахме – като рожден ден или сватба предразполагат момиченцата да са с кукленски, тюлени и феерични детски официални рокли, то за училищните тържества – били те са началото или края на годината, Коледа или друг повод, може да подберете по-различни тоалети.
Детски официални рокли 5

Детски официални рокли за всеки случай

Заложете на детски официални рокли, които изглеждат стилно, дори малко „по-делово“, разбира се, съобразени с възрастта на ученичката. Този тип детски официални рокли подхождат на новата за децата среда и дори възпитават у тях уважение към институцията от най-ранна детска възраст. А и ще изглеждат чудесно на снимките в официални рокли, които по-късно ще разглеждат с любопитство – защото всеки толкова важен ден със сигурност си заслужава да бъде запечатан.  

Детски официални рокли за детска градина

  Ако вашите момиченца имат празник или тържество в детската градина, може да добавите още положителни емоции с избора на подходящи детски официални рокли. За малките госпожици заложете на официални рокли за деца, които освен красиви са и удобни, защото в тази възраст децата все още се радват на игрите с приятелчетата си повече, отколкото на всичко останало. Избягвайте детските официални рокли от изкуствени материи и остри орнаменти като камъни или метални шипчета, които биха могли да създадат дискомфорт на децата, захласнати в забавления. Ако тържеството е в самата детска градина, предвидете освен обувките и допълнителни чисти пантофки, които подхождат на тоалета. Изберете и подходяща връхна дреха към официалните рокли, за да може вашето дете да се чувства удобно през целия ден. За разкош може да добавите и кокетна малка чантичка, каквито повечето момичета обожават.  Детски официални рокли от доказани производители в „Точици“
Детски официални рокли за всяка възраст
Детски официални рокли за рожден ден
Детски официални рокли за сватба
Детски официални рокли за училищно тържество
Детски официални рокли за детска градина


icon

За поръчка на по-голям брой артикули от този продукт, моля свържете се с нас на телефон 0882 46 18 68