Детски официален костюм

Детски официален костюм – стил и за най-малките

  Костюмът е претърпял редица трансформации от възникването си, до вида, в който го познаваме днес. Този тип облекло още през 19-и век е било само за аристократите и заможните европейци. Днес костюмът е все по-изискана и изящна дреха, задължителна за специалните поводи на всеки мъж.
Вижте повече…
Детски официален костюм 1

Детски официален костюм от 2 части

Това важи не само за порасналите господа, но и за малчуганите – детският официален костюм неизменно присъства и в гардероба на момченцата. В магазин „Точици“ ще намерите детски официален костюм за всеки повод от доказани производители, качествени материи и с прецизни кройки. Може да изберете подходящия детски официален костюм на място в нашите физически магазини, където консултантите ни ще ви посъветват за най-подходящия модел. Можете да поръчате и онлайн през нашия сайт, като при поръчка над 100 лева доставката е безплатна. При този вариант вашият детски официален костюм ще пристигне до два работни дни.  

Кои са елементите на детския официален костюм?

  Детският официален костюм представлява умален вариант на модела за възрастни и съдържа същите елементи, разбира се, с кройки и материи, съобразени с възрастта на децата. Докато при мъжете може да изберете само сако и панталон, а останалите елементи да купите отделно, то при избора на детски официален костюм е най-добре да купите всичко заедно. Така ще сте сигурни, че избраният от вас детски официален костюм ще се съчетава перфектно с всички останали елементи и ще гарантира перфектна цялостна визия на вашето момченце. Може да се спрете на детски официален костюм съставен от сако, ризка и панталон, което е вечната класика, приложима и за най-малките.
Детски официален костюм 2

Детски официален костюм в различни цветове

Детският официален костюм може да се съчетае и с познатите елементи от мъжкия гардероб като елече или сладка папийонка. Със сигурност тя ще придаде особен чар на вашето дете. За по-топлото време особено актуален е детският официален костюм с къса ризка, която е все така стилна,  но осигурява и удобството, необходимо за децата. Ако пък вече имате подходяща блузка или ризка, може да се спрете на детски официален костюм от три части – включващ само панталон, елече и папийонка. Хит през последните години е и детският официален костюм с къси панталонки – той съчетава в себе си усещане за стил, но и не пречи на игрите на вашите малчугани и не запарва в горещите дни.  

Как да изберем детски официален костюм?

  Когато избирате детски официален костюм, на първо място обърнете внимание на материята. Особено важно е детският официален костюм да е от меки и качествени материи, подходящи за чувствителната кожа на децата. Отделете внимание и на избора на правилен размер – най-често в номерацията на детския официален костюм е посочена възрастта на детето, но за повече прецизност погледнете и таблицата с размери на нашия сайт или на място в магазина. Ако се колебаете между два размера вземете по-големия детски официален костюм, защото децата растат буквално с дни.
Детски официален костюм 3

Детски официален костюм за всеки повод

Важно е дрехата да не стиска и убива вашето дете и да не пречи на игрите му, защото както знаем на празниците се събират много деца и се унасят в игри, които често продължават часове наред. Разбира се, е важно да съобразите и сезона, за който избирате детски официален костюм. За лятото изберете модел от по-ефирна и дишаща материя, а за по-студените дни изберете по-плътен и дебел детски официален костюм. При цветовете винаги има изобилие – от вечната класика в черно и бяло или сиво, през любимото на момченцата синьо, до по-свежи и нестандартни варианти като зелено, оранжево или жълто.  Най-често панталонът се съчетава със сакото или папийонката, а ризата е контрастна за повече настроение.  

Предимства на детския официален костюм

  Детският официален костюм е безпогрешният избор за всеки специален повод на вашето момченце. На първо място той ви спестява време и усилие да подбирате един по един елементите на облеклото му, което е особено ценно в забързаното ежедневие на родителите. Освен това при детския официален костюм всички части са съчетани перфектно и си подхождат като цвят, орнаменти, размер и материя. Детският официален костюм е и особено практичен, защото всички елементи може да се носят по отделно в ежедневието, а не просто да бъдат поредната дреха, която ще захвърлите някъде в гардероба.
Детски официален костюм 4

Детски официален костюм за най-малките приятели

 

Детски официален костюм за всеки повод

  Подобно на модела за възрастни, детският официален костюм е перфектен избор за всеки специален повод. Няма по-подходяща премяна от детски официален костюм за рождения ден на вашето момченце – без значение дали става на 2 или на 12 години. Детският официален костюм може да бъде адаптиран за всяка възраст и винаги изглежда толкова сладко! Можете да облечете вашето дете в детски официален костюм и на кръщенето му, което със сигурност изисква специален тоалет.
Детски официален костюм 5

Детски официален костюм за различни възрасти

Първият учебен ден е сред най-важните дни в живота на всяко дете, вълнуващ не само за него, но и за цялото семейство – още един перфектен повод да го облечете в детски официален костюм. Тържествата в детската градина също заслужават подобаващ тоалет – като за там може да си позволите дори по-ярък и шарен детски официален костюм, с анимационни герои или други любими принтове и елементи. Ако сте поканени на сватба, без да се колебаете облечете вашето момченце в детски официален костюм. Освен че ще се впише повече от перфектно в празничната атмосфера, той ще изглежда особено красиво и на снимките, запечатали красивото събитие. Ако пък детето ви е шафер на сватбата, то е почти задължително да го нагласите с детски официален костюм. Може да заложите на детски официален костюм и за така популярните фотосесии, които са мил спомен за цялото семейство.  

Подарете без колебание детски официален костюм

  Детският официален костюм е перфектен подарък за празника на всяко дете. Той винаги изглежда красив и специален. Това е подарък, който носи усещане за стил и внимание към детайла, подходящ и за най-претенциозните родители. Както вече споменахме, детският официален костюм може да намери приложение както за следващ специален повод на детето, така и отделните елементи да се носят допълнени с други дрехи, които момченцето има в гардероба си. Детският официален костюм ще зарадва бащите, не по-малко от майките, защото те винаги се радват да имат умалено свое копие, пременено в сходен тоалет – особено удачен вариант за семейни празници.   Детски официален костюм – стил и за най-малките Кои са елементите на детския официален костюм? Как да изберем детски официален костюм? Предимства на детския официален костюм Детски официален костюм за всеки повод Подарете без колебание детски официален костюм
icon

За поръчка на по-голям брой артикули от този продукт, моля свържете се с нас на телефон 0882 46 18 68