heading

Бебешки космонавт за момче – уют и топлина в студените дни 3-та част

Как да съчетаем бебешкия космонавт за момче

 

Правилният избор на бебешки космонавт за момче е от особено значение за безгрижните игри на вашето дете, както и за вашето собствено спокойствие в студените дни. Важно е да съобразите дрехите, които обличате под бебешкия космонавт за момче, така че детето да не се чувства претрупано с твърде много пластове. Най-добре под бебешкия космонавт за момче му сложете нещо от мека и естествена материя – памучен комплект или поларен гащеризон, например. От първостепенно значение е бебешкият космонавт за момче да е топъл, но нека не забравяме, че на детето не бива да му е твърде горещо. Може би ще се изненадате, но по-често се случва да „претоплим“ детето през зимата, а не през лятото – именно като го навлечем с твърде много плътни дрехи.

 

Видове бебешки космонавт за момче 1

 

Как се облича бебешкият космонавт за момче

 

Макар да изглежда несравнимо сладък и уютен, понякога да облечете детето в бебешки космонавт за момче може да бъде цяло предизвикателство. Това е така, защото малките деца не спират да се движат и въртят, а някои изобщо не обичат процеса на обличане   - започват да плачат и стават неспокойни. Затова колкото по-лесно се облича бебешкият космонавт за момче – толкова по-добре и за вас, и за вашето дете. По тази причина най-предпочитаните модели бебешки космонавт за момче са с цип, който минава по цялата дължина на дрехата и завършва под чатала. И още един ценен съвет за всеки родител – обличайте бебешкия космонавт за момче в последния възможен момент преди да излезете, защото иначе може да прегреете детето. Най-добре пригответе първо себе си, вземете всичко необходимо и едва тогава облечете бебето.

 

Бебешки космонавт за момче тип чувал

 

На пазара се предлага и бебешки космонавт за момче тип спален чувал. който също е много удобен в някои ситуации. Този модел бебешки космонавт за момче не завършва като стандартния с панталонки тип ританки, а краченцатата на детето се движат по-свободно в „чувалчето“ в долната част. Този тип бебешки космонавт за момче е подходящ само за най-малките деца, които прекарват цялото време в количката или легнали, защото с такъв модел няма как да правят крачки или да стоят изправени. Този тип дрешка е също много топла  и горната й част не позволява детето да се отвива – изключително важно за студените зимни  дни.

 

Видове бебешки космонавт за момче 2

 

 

Как да съчетаем бебешкия космонавт за момче

Как се облича бебешкият космонавт за момче

Бебешки космонавт за момче тип чувал