heading

Детските роклички за рожден ден – празнични и красиви 3-та част

Детски роклички за рожден ден за юноши

 

На 12-13 години, момичетата вече проявяват своя характер и в повечето случаи искат сами да изберат всеки детайл за празника си - от детските роклички за рожден ден, през списъка на гостите, до менюто и локацията.

 

Стилни детски роклички за рожден ден 1

 

В този период госпожиците вече не залагат на толкова кукленски и бонбонени детски роклички за рожден ден с тюл и панделки, а вече бързат да пораснат и се стремят да изглеждат „като големите“. Затова оставете повече свобода на дъщерите си в тази възраст, за да изберат детски роклички за рожден ден, които им харесват. По-големите момиченца вече обръщат внимание и на аксесоарите, затова съчетайте детските роклички за рожден ден с подходяща чанта, диадема или друг аксесоар, не забравяйте и за обувките! Ако времето навън е по-студено, помислете и за връхни дрехи, които да отиват на детските роклички за рожден ден.

 

Детски роклички за рожден ден от „Точици“

 

Ако търсите качествени, красиви и удобни детски роклички за рожден ден – в магазините на „Точици“ сте на правилното място! В нашите колекции ще намерите перфектните детски роклички за рожден ден, за всеки сезон и за всяка възраст.

 

Стилни детски роклички за рожден ден 2

 

Предлагаме детски роклички за рожден ден и за пеленачета, които се са съобразени с тяхната възраст. А по-големите момиченца ще се влюбят в нашите пищни детски роклички за рожден ден, с които ще се почувстват като истински принцеси! Разгледайте моделите, които предлагаме в нашия онлайн магазин или заповядайте в нашите шест физически магазина в София! Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип!

 

 

Разгледайте продуктите ни от категория детски рокли.

 

Детски роклички за рожден ден за юноши

Детски роклички за рожден ден от „Точици“