heading

Детски комплекти от Точици, за да бъдат децата ви облечени в стил от главата до петите

Качествените детски комплекти – ред в разнообразието

Признавам си, че преди, когато чуех думата комплект, винаги ми се е искало да избягам от нея, защото смятам, че съм човек с вроден стил, който може да съчетава неповторимо дрехи. Преосмислих негативната си асоциация, откакто имам деца и се налага да ги обличам едновременно стилно, удобно и подходящо за сезона. И това да става бързо! Подходящите детски комплекти ми дават шанс да имам под ръка вече добре комбинирани дрехи. Препоръчвам детски комплекти на магазин Точици, защото те са от добри марки. В нашите детски комплекти елементите си пасват прекрасно и в същото време имат онзи артистичен шик, за да изглеждат децата ми неповторимо. Освен това, марките в магазина са така подбрани, че помежду си си пасват и една лека жилетка от детски комплект на една марка, може да допълни панталонче и блузка от детски комплекти на друга. Детски комплекти 1 снимки Нека насоча вниманието ви към друг аспект на удобството в гардероба на мъничето да има повечко готови детски комплекти. Децата, а особено малките госпожици (защо да не потвърдим клишето, след като е вярно), в един момент ще проявят желание сами да избират дрехите си. Тогава готовите детски комплект им дават пример и незабелязано ги учат на стил и съчетание на цветове. Улеснявайки живота ни, тези детски комплекти ни дават и опита на обучените дизайнери. Не на последно място, купувайки детски комплекти, може да сте сигурни, че материите на частите си пасват.

Детските комплекти отблизо

Какво всъщност представляват комбинациите в чудесните ни детски комплекти? Ето няколко примера от нашия онлайн магазин: в един от чудесните ни детски комплекти сме съчетали потниче и панталон, в друг – рокля с клинче, в друг – жилетка, блузка и пола. Предлагат се още комбинации от: плътна плетена блуза с плътна плетена пола; туника и клин; ефирна лятна рокля с шорти; къси панталонки с риза; жилетка с две подходящи долнища; летен сет с къси панталонки и блузка. Вижте всички наши детски комплекти.

Детски комплекти за малките госпожици и детски комплекти за младите господа

Момичешките детски комплекти са царството на роклите, съчетани с леки шорти и на стилните поли, съчетани с клин или жилетка. За всичко е помислено например в елегантен комплект за момичета в ретро стил. Той е изработен от фино памучно плетиво и комбинира трапецовидна рокля с къс ръкав и  жилетка с права линия. Всички краища на роклята и на жилетката са завършени с плетено цветно бие, което на ръкавите и при долния край на двете части е с преливащи тонове и зигзагообразна форма. За момчетата неповторимите спортни летни детски комплекти ме печелят с практичността си.   Качествените детски комплекти – ред в разнообразието Детските комплекти отблизо Детски комплекти за малките госпожици и детски комплекти за младите господа