heading

Новата ни есенно-зимна колекция – стилни, топли и удобни детски блузи за малчуганите

Детски блузи от био памук

Това, което всеки има в гардероба на детето и то по много са детски блузи. Всички детски блузи ли са еднакви обаче. Не всеки обръща внимание, че обриви по тялото, около устата и по бузите на детето могат да са причинени от контакт с неподходяща материя на дрехи или от използването на неподходящи перилни препарати. След премахването на този дразнител, обривът изчезва. Кожата е най-големият орган и нито едно неразположение не е безобидно, не може да се неглижира и трябва да се търси решение. Това решение се крие в избора на детски блузи и дрехи от памук и конкретно от био памук. Нека проверим какво знаем за био памука и каква е разликата между детски блузи от био памук и детски блузи от конвенционален памукът. Известно е, че текстилът от памук не причинява или в много редки случаи причинява алергични проблеми или реакции, а това става, когато самият памук е отглеждан с пестициди, семената са били третирани с такива или пък когато към готовия продукт са добавени вредни химични багрила. В магазин Точици предлагаме детски блузи от био памук на фирмите Lemon Beret и Salt&Pepper. Освен идеални за здравето на вашите деца, качествените детски блузи от такъв са незаменими и по удобнство, защото био памучният плат има способността да се разтяга, а също така и да става по-издръжлив, когато е влажен.

Детски блузи за есента и пролетта

Обичайните детски блузи с дълъг ръкав са удобни за спорт и за ежедневието на вашите деца. Ако е добавен някакъв малък елемент – апликация, джобче, кърпичка в джобчето, яка, маншет или пък елемент от плетиво, лесно обикновените детски блузи могат да се превърнат в дреха за по-официален случай, която не само ще е красива, но и удобна. За преходните сезони избирайте детски блузи от тънък памук, защото децата се движат много и една по-плътна детска блуза ще ги изпоти. За тези сезони всяка майка знае златното правила за обличане – на катове, за да можете да реагирате на промените във времето. Детски блузи от Точици са разкош с премерените си десени, ненатрапчиви апликации и стилни детайли.

Детски блузи за дълбоката зима

За студеното време удачен вариант са плетените и ватирани блузи. Такива детски блузки биха могли да се носят директно под връхната дреха. Плътна детска блуза с ефектна апликация с глава на мече, която може да се отлепва и надпис Happy Every day е моето предложение за днешния ден. Материята е еластична и много удобна. Чудесна блузка за есенно-зимния сезон, подходяща за ежедневието.   Детски блузи от био памук Детски блузи за есента и пролетта Детски блузи за дълбоката зима