heading

Неповторимо удобство с бебешки клинове , избрани специално за вас от магазин Точици

Бебешки клинове – дрехата с най-разнообразна употреба в гардероба на вашето дете

Историята на употребата на клиновете от дамите ни връща към 70те години на миналия век. Клиновете се появяват като контрапункт на натруфените поли, които подчертават талията, но скриват краката А защо майките на бебета полудяха по клиновете. Разнообразието в кройките и материите на съвременните бебешки клинове ги издига на едно от първите три места в класацията на предпочетените дрехи. Защото, и когато са бебешки, клиновете: 1) могат да се носят с почти всяка друга дреха, 2) носят се във всеки сезон, 3) удобни са за движението на бебето и 4) достатъчно дълбоки и стегнати са, за да не се оголва кръстчето на бебето и за да се подържа пелената. Освен това бебешките клинове не заемат място в багажа и могат да допълнят всяка дреха. Бебешки клинове могат да се носят в съчетание с други дрешки: бебешки клинове за самостоятелно носене в съчетание с блузка, бебешки клинове, носени с пола и с късо панталонче, бебешки клинове, носени с дълга туника. При бебетата това, което все пак налага употребата на бебешки клинове, е основно удобството, което  се дължи на използването на еластан и памук. Друг фактор е разнообразието от употреби: бебешки клинове се предпочитат, когато водим бебето на масаж и гимнастика, когато бебето прохожда, когато носи рокли, а времето не позволява крачетата да са голи. Всяка майка ще посочи още поне 5 подходящи случая за бебешки клинове, а магазин Точици ще подбере много качествени модели бебешки клинове. Бебешки клинове от Точици снимки

Къси спортни бебешки клинове

Повечето къси бебешки клинове са с дължина 7/8 и покриват коленцата на детето. Това е идеалното облекло за изследване на къщата, пълзешком. Късите бебешки клинове са с висока талия, с хубав широк ластик, скриват кръстчето на бебето. По-голяма част от рокличките, например, са в комплекти с удобни шорти, но представете си ефирните тюлени рокли – е, те не могат да се носят без бебешки клин.

Невероятна палитра бебешки клинове от магазин Точици

Ето това са само няколко вид бебешки клинове. Обърнете внимание на клин с дълбока кройка и подвит колан. Моделът е изработен от органичен памук с добавен еластан, трикото е плътно и меко. В края на крачолите са щамповани нежни брокатени звездички, а талията е украсена с панделка. Съвсем различен е клин от памучен текстил, имитиращ дънков плат. Моделът има имитация на джобчета и закопчаване отпред, а в страничните шевове са пришити цветни ленти с бляскаво ламе. И за малко глезене на бебето се предлага друг памучен бебешки клин с ефектни щампи с леопарди. Талията е с ластик, украсен с брокат. Кройката е тип чарлстон.   Бебешки клинове – дрехата с най-разнообразна употреба в гардероба на вашето дете Къси спортни бебешки клинове Невероятна палитра бебешки клинове от магазин Точици   Вижте още за бебешки клинове от Точици.