heading

Бебешки дрехи за изписване – първият тоалет на новороденото 2-ра част

Бебешки дрехи за изписване според сезона

  Както вече стана дума, бебешките дрехи за изпиване трябва да са съобразени на първо място с времето. Ако е топло, гащеризонче с ританки или клинче може да е достатъчно само по себе си, но ако е много студено може да добавите към бебешките дрехи за изписване и по-плътно долнище. Когато избирате бебешки дрехи за изписване през лятото обърнете внимание на материите – важно е те да са дишащи, да не запаряват бебето Бебешки дрехи за изписване за момче 1 и така да го предпазите от претопляне. Добър и удобен вариант е да предвидите освен бебешките дрехи за изписване и така нареченото порт бебе, в което да носите новороденото по най-комфортния за него начин.  

Съчетайте бебешките дрехи за изписване с аксесоарите

Когато купувате бебешки дрехи за изписване не забравяйте аксесоарите! Със сигурност ще поискате да направите няколко сладки снимки на излизане от болницата и ефектна щипка за залъгалка, шапка или лента за глава с панделка са чудесни начини да обогатите бебешките дрехи за изписване и така те да изглеждат още по-красиво. Бебешките дрехи за изписване са първият тоалет на вашето дете и разбира се той трябва да бъде подбран с внимание. Все пак особено важно условие е бебешките дрехи за изписване да бъдат удобни и лесни за обличане. Не се изкушавайте да избирате бебешки дрехи за изписване с прекалено много ненужни елементи. Що се отнася до това – практичното е най-доброто за новородено, което се връща у дома. Може да е изкушаващо да наконтите бебето си в сложен ансамбъл, подходящ за снимки в Бебешки дрехи за изписване за момче 2 Instagram, но ще имате време за това скоро, когато порасне още малко. Вашето мъниче ще се чувства по-удобно в бебешки дрехи за изписване, които са меки и опростени – неслучайно меките бодита са сред най-често предпочитаните бебешки дрехи за изписване.  

Как да изберем размера на бебешките дрехи за изписване

Въпреки че лекарят, който следи Вашата бременност може да даде оценка колко се очаква да бъде голямо новороденото, не винаги е точно, когато то най-накрая направи големия си дебют. Бебешките дрехи за изписване с размер за новородени са най-практичният избор. Най-често комплектите за новородени са обозначени с размер 56 сантиметра и са подходящи за повечето пеленачета. Ако по някаква причина очаквате бебето Ви да е недоносено или по-голямо, можете да вземете бебешки дрехи за изписване в размер за новородено и един размер по-голям или по-малък, за всеки случай.     Разгледайте разнообразието от бебешки играчки в нашия сайт.   Бебешки дрехи за изписване според сезона Съчетайте бебешките дрехи за изписване с аксесоарите Как да изберем размера на бебешките дрехи за изписване